Més profit del web amb eines intel·ligents de Google

Tot el que t'agrada de Google forma part de l'experiència de Chrome. I quan tens les eines més intel·ligents integrades al web, et pots concentrar més.

Respostes fins i tot abans que acabis d'esc...

Respostes a la barra d'adreces? Sí, i tant! La barra d'adreces de Chrome fa servir la Cerca de Google per facilitar i agilitzar totes les missions de cerca. També cerca a Google Drive, perquè encara et sigui més fàcil trobar el millor pla de vacances per a la propera setmana.

Parlez vous web?

Siguis on siguis al web, o al món, amb Chrome pots traduir un lloc web sencer amb un sol clic. Chrome t'ofereix automàticament una traducció sempre que la necessitis.

S'han acabat els anuncis molests

El bloquejador d'anuncis integrat a Chrome suprimeix els anuncis molests i maliciosos, i impedeix que accedeixin al teu ordinador o telèfon. Si se't mostren menys vídeos de reproducció automàtica, comptes enrere i robapàgines a la pantalla, et podràs concentrar més.

Estigues al dia amb articles que et poden interessar

Quan utilitzis el telèfon, Chrome et mostrarà articles, blogs i contingut que pensem que et poden agradar. Com més utilitzis Chrome, més es personalitza. D'aquesta manera, sempre tindràs a mà el que sigui més rellevant per a tu.