Chrome
Chrome és un navegador web ràpid, senzill i segur.

Seguretat senzilla,
per a tothom

No cal ser un expert en seguretat per navegar per Internet. Chrome s'ha dissenyat per ser segur de manera predeterminada, a més de fàcil d'utilitzar per a tothom.

Navega de manera segura i evita el programari maliciós i els llocs web perillosos.

Evita els llocs web perillosos

La tecnologia Navegació segura de Google et protegeix d'una sèrie d'atacs de programes maliciosos, de pesca i d'enginyeria social que podrien robar-te contrasenyes o infectar els ordinadors. Si veu alguna cosa sospitosa en un lloc web, Chrome t'envia un advertiment abans no hi entris.

Més informació
Chrome s'actualitza automàticament.

Les novetats en seguretat en tot moment

Chrome s'actualitza automàticament cada 6 setmanes perquè sempre tinguis les funcions de seguretat i correccions més recents. Si trobem un error de seguretat important, publiquem una correcció en un termini de 24 hores. No cal que actualitzis res.

Més informació
Les icones t'informen si un lloc web és segur.

Protecció que pots veure

Chrome fa servir icones i text senzills per dir-te si una pàgina web és segura. Així, amb només una ullada a la barra d'adreces, pots saber si estàs navegant de manera segura.

Més informació
Chrome ajuda a gestionar i protegir les contrasenyes.

La manera més fàcil de recordar la contrasenya

Les contrasenyes úniques i segures són una de les millors maneres d'estar protegit a Internet. El gestor de contrasenyes de Chrome t'ajuda a recordar les contrasenyes, perquè mai més no les hagis de reutilitzar.

Més informació
El mode d'incògnit protegeix la privadesa de la navegació.

Navega en privat amb el mode d'incògnit

La navegació amb el mode d'incògnit impedeix que es registrin els llocs web que visites i les baixades. Totes les galetes que es creïn mentre estàs en mode d'incògnit se suprimiran de seguida que tanquis totes les finestres d'incògnit obertes.

Més informació
Baixa Chrome per a ús personal o d'empresa.

Segur en tots els nivells

Chrome té diversos nivells de seguretat per protegir-te d'amenaces noves i futures. Les extraordinàries mesures de seguretat de Chrome fan que sigui un navegador fiable tant per als usuaris com per a les empreses.

Més informació

Per a tots els teus dispositius

Gaudeix de la mateixa experiència de Chrome en tots els teus dispositius. Com que pots accedir a les adreces d'interès i a la configuració del navegador siguis on siguis, estalvies temps i no et cal escriure tant.