GoogleAnalytics

Desenvolupeu les vostres habilitats d'anàlisi

Google Analytics proporciona diversos recursos educatius. Tant si sou nou en l'anàlisi com si sou un usuari amb experiència, aquí trobareu vídeos i articles que us ajudaran a treure el màxim profit de Google Analytics.

Com començar

La nostra llista de comprovació i la guia d'introducció us ofereixen les preguntes freqüents que tenen els clients quan configuren el compte i comencen a analitzar les seves dades. Al centre d'ajuda trobareu articles sobre totes les funcions de Google Analytics, incloses la implementació, les pràctiques d’anàlisi recomanades i la resolució de problemes. Aquestes eines us ajuden a adquirir informació ràpidament i us poden ajudar a prendre decisions per al vostre negoci.

Casos d’èxit

Us demaneu com us pot ajudar Google Analytics amb el vostre lloc? Hi ha un munt de casos d'èxit de clients que us inspiraran i us mostraran com es pot fer. Més informació

Seminaris i vídeos

Els socis certificats de Google Analytics us proporcionen formació de Google Analytics programada regularment. Seleccioneu entre cursos d'Introducció (101), Intermedis (201) i Avançats (301). Feu una ullada als cursos que oferim a la vostra àrea.

Els vídeos del canal de YouTube oficial de Google Analytics toquen temes des del nivell bàsic fins a l'avançat. Ens encantarà que puntueu els vídeos que mireu i que ens comenteu què us ha agradat més del que hi heu vist.