Anàlisi de mòbils

Cada dia és més important entendre les possibilitats de negoci que ofereixen els llocs, les aplicacions i els anuncis per a mòbils. Google Analytics permet mesurar el rendiment dels llocs i de les aplicacions per a mòbils i les visites que provenen dels dispositius mòbils preparats per navegar per Internet, tant dels telèfons i les tauletes bàsics com dels d'última generació. Ajudem els anunciants a aprofitar al màxim l'àmplia oferta de pantalles i dispositius gràcies a una informació detallada que els permet millorar l'experiència de l'usuari i treure tot el rendiment dels moments crítics. Prepareu-vos per crear campanyes de màrqueting orientades i eficaces que arribin als visitants siguin on siguin.

Dispositiu mòbil

Aplicacions d'Analytics per a mòbils: mesureu el valor total de l'aplicació

Els dispositius mòbils canvien la manera com la gent es comunica, treballa i juga, i les aplicacions per a mòbils són el motor de la innovació i de les noves maneres d'actuar. Les aplicacions d'Analytics per a mòbils permeten mesurar totes les etapes per les quals passa un client en relació amb les aplicacions, des que les descobreixen fins que les baixen, passant per la interacció. Els informes estan adaptats als desenvolupadors d'aplicacions per a mòbils i als professionals del màrqueting per adaptar-se a les seves necessitats.

Més informació

Creeu la millor experiència per als usuaris en totes les pantalles i tots els dispositius

La visualització de les estadístiques per ubicació (pestanya Gràfic de visites per ubicació) permet conèixer l'origen actual del trànsit dels mòbils i fer prediccions d'on augmentarà el trànsit. Descobriu quins dispositius utilitzen els visitants per trobar el vostre lloc web i poder presentar la vostra marca en el millor format per a aquests dispositius. Google Analytics pot mostrar quins sistemes operatius per a mòbils i quins dispositius mòbils específics envien visitants al vostre lloc web, a la vostra aplicació per a mòbils o a la vostra pàgina de mitjans socials.

Més informació

Anàlisi dels anuncis per a mòbils: compreneu el valor que els mòbils aporten al vostre negoci.

Els anuncis per a mòbils de Google es mostren als resultats de la cerca de Google, als llocs web de contingut i a les aplicacions dels dispositius mòbils. Utilitzeu-los per fer el vostre negoci més visible per als usuaris que fan servir telèfons i tauletes al llarg de tot el dia. Podreu definir objectius, entendre les conversions fetes des de dispositius mòbils i utilitzar Google Analytics per començar a mesurar el rendiment des del primer dia.

Més informació