GoogleAnalytics

Eines d’anàlisi

Endinseu-vos en les dades. Els informes estàndard faciliten l'avaluació i permeten entendre millor les interaccions amb el vostre lloc. A més, amb només uns quants clics podeu crear ràpidament informes personalitzats i segments de visitants i identificar dades importants per compartir amb el vostre equip.

Informes en temps real: avalueu l'activitat mentre es produeix

Consulteu quantes persones hi ha al vostre lloc ara mateix, d'on vénen i què miren. Amb els informes en temps real, sabreu si el contingut nou del vostre lloc és popular i si la promoció del dia genera trànsit al lloc, i podreu veure els efectes immediats dels missatges de Twitter i les publicacions dels blocs.

Més informació

Informes personalitzats: definiu la informació que voleu analitzar

Creeu el vostre propi tauler de mètriques en pocs minuts. Tindreu accés instantani a les respostes que necessiteu sense haver-vos de barallar amb les dades. Creeu informes per compartir i posar de manifest les dades que cal compartir.

Més informació

Variables personalitzades: creeu i analitzeu els vostres propis segments personalitzats

Les variables personalitzades us ajuden a entendre els segments personalitzats i a saber en quina mesura interactuen amb el vostre lloc. Les variables personalitzades us permeten personalitzar Google Analytics i recopilar les dades dels clients que siguin més importants per a la vostra empresa.

Més informació

Segmentació avançada: analitzeu fàcilment seccions concretes del vostre trànsit

Per què unes visites generen una venda de 150 euros i unes altres no? Si feu servir els segments avançats ho sabreu. Apliqueu segments predefinits com ara "Visites amb conversions" o "Trànsit orgànic" o creeu segments propis. Analitzeu segments individuals o compareu uns quants segments dels vostres informes.

Més informació

Taulers: organitzeu, superviseu i compartiu els indicadors de rendiment clau (KPI)

Comenceu amb un tauler general amb els indicadors clau de rendiment de l'empresa que inclogui els indicadors de rendiment més importants de la vostra organització. Creeu un tauler amb la informació de SEO per optimitzar el motor de cerca. Tots els taulers es poden arrossegar i deixar anar, es basen totalment en widgets i són del tot personalitzables.

Més informació

Visualització: esbrineu quins camins han seguit els visitants pel vostre lloc

Google Analytics us ofereix diverses eines de visualització eficaces, com ara la Visualització del flux de trànsit i l'Analytics de pàgina. L'informe Visualització del flux de trànsit analitza els camins que segueixen els visitants del vostre lloc, mentre que l'informe Analytics de pàgina us ajuda a veure com interactuen els usuaris amb les vostres pàgines. Perquè la vostra anàlisi sigui més senzilla, hem creat diversos gràfics per mostrar la informació tal com la vulgueu veure.

Ús compartit: ara tots els membres de la vostra organització poden col·laborar

La presa de decisions basada en dades funciona millor si els vostres equips ho tenen fàcil per compartir la informació. Les eines d'ús compartit de Google Analytics permeten que el vostre equip d'adquisició de paraules clau treballi correctament amb els equips de SEO i de contingut. Utilitzeu la funció Intelligence i Google Alertes per detectar canvis inesperats i notificar-los. Marqueu esdeveniments clau de l'historial de compte perquè els vegin els vostre companys de feina. Desenvolupeu i compartiu fàcilment taulers personalitzats per a les mètriques que siguin importants per al vostre negoci.

API i personalitzacions. Són les vostres dades, doneu-los el format que vulgueu.

Les aplicacions, els connectors i les funcions personalitzables us ajudaran a integrar Google Analytics als fluxos de treball de la vostra organització. Aprofiteu les solucions de tercers o creeu aplicacions pròpies amb les API de Google Analytics.