GoogleAnalytics

Anàlisi dels programes de publicitat

Heu invertit molt per atraure els visitants al vostre lloc. Com sabeu que els programes de publicitat funcionen? Desplaceu-vos pels canals digitals (inclosos els de cerca, els de display, els socials, els d'afiliats i els de correu electrònic) i comproveu com han influït els percentatges de conversions i la inversió. Porta la teva anàlisi més enllà amb la integració incomparable d'AdWords, incloses les campanyes per a mòbils i de display.

Publicitat

Feu més efectiu el màrqueting en motors de cerca

El màrqueting en motors de cerca genera visitants al vostre lloc. Amb Google Analytics podeu enllaçar el comportament dels visitants amb les campanyes SEM (a Google, Bing, Yahoo o d'altres) i fer ofertes i seleccions de paraules clau millors. Si utilitzeu AdWords, podeu etiquetar automàticament les campanyes i veure fàcilment les diferències en els percentatges de conversions per a les ubicacions dels anuncis o per a les pàgines de destinació.

Més informació

Utilitzeu l'eina de Remàrqueting per arribar als clients adequats d'una manera més ràpida i senzilla

L'eina Remàrqueting amb Google Analytics us permet disposar d'una informació valuosa sobre els clients que s'han interessat pels productes i serveis que oferiu i mostrar-los anuncis orientats a tot el Web que responen directament al que cerquen.

Més informació

Compreneu com contribueix als programes la publicitat de display

Descobriu com pot ser d'efectiva la publicitat de display a l'hora d'atraure nous clients al lloc. Centreu-vos en ubicacions específiques per veure'n l'efectivitat a l'hora d'atraure el tipus adequat de visitants. La integració amb la Xarxa de Display de Google (GDN) significa que podeu utilitzar AdWords per crear i gestionar campanyes i inserir etiquetes de Google Analytics a les campanyes de màrqueting de la GDN per avaluar l'èxit.

Presteu l'atenció que es mereixen a les campanyes per a mòbils

Si publiqueu anuncis per a mòbils o feu servir aplicacions per a mòbils, voldreu saber quin rendiment us donen. Les ubicacions dels anuncis per a mòbils atrauen diferents tipus de visitants, i Google Analytics us mostra com es comporten. Podeu desglossar les dades per dispositiu, avaluar el rendiment de l'anunci i optimitzar tant el lloc per a mòbils com el lloc normal amb les mètriques habituals com les de percentatge de temps al lloc, les de percentatge de rebots i les de percentatge de conversions.

Més informació

Descobriu com funcionen les campanyes publicitàries amb els embuts multicanal

Us esteu anunciant en diversos canals digitals (de SEM, de display, socials, d'afiliats i d'altres) i és important que entengueu quin paper té cada un i com treballen conjuntament per incrementar els clients i les conversions. Els embuts multicanal us donen una imatge completa de quins funcionen millor i quins són menys efectius, i us permeten optimitzar i millorar els programes de màrqueting digital.

Més informació

L'avaluació de la campanya proporciona informació sobre què funciona i què no

Avalueu les campanyes a tots els canals per veure quines activitats de màrqueting valen realment la pena. Visualitzeu els informes segmentats per canal per veure les dades del vostre compte en temps real minuts després que comenci una campanya. Veureu la implicació i les conversions de qualsevol enllaç que etiqueteu, inclosos el correu electrònic i els bàners. A més, podeu fer el seguiment de les campanyes fora de línia que dirigeixen els usuaris al vostre lloc.

Més informació