GoogleAnalytics

Quant als socis certificats

El Programa de socis certificats de Google Analytics és una acreditació per a agències i consultors que ofereixen implementacions d'anàlisi web, serveis d'anàlisi, proves de lloc web i serveis d'optimització. Ens hem assegurat que tots els nostres socis completin un procés extens de sol·licitud i entrevistes que posa a prova els seus coneixements i les seves capacitats per assegurar el màxim nivell de qualitat.

Tots els nostres socis estan acreditats per ajudar-vos a avaluar els objectius de la vostra empresa al web perquè pugueu obtenir informació valuosa sobre els vostres visitants. Les empreses certificades proporcionen una gran varietat de serveis a part de l'anàlisi web que van des del desenvolupament de llocs web fins al màrqueting en línia o la consultoria empresarial. Pot ser que hàgiu de fer una recerca sobre diverses companyies per trobar la que s'ajusti millor a les vostres necessitats.

Sobre els distribuïdors de Google Premium

El programa de distribuïdors autoritzats de Google Analytics Premium identifica els socis certificats de Google Analytics que han estat aprovats per oferir el paquet de Google Analytics Premium directament als clients. Això inclou l'auditoria d'implementació, assistència les 24 hores del dia, set dies a la setmana i gestió del compte que rebríeu si compréssiu Google Analytics Premium directament a Google.

Més informació