GoogleAnalytics

Informes socials

La revolució dels mitjans socials ja és aquí i progressa ràpidament. Ja l'esteu avaluant? Els informes socials us ajudaran a avaluar l'impacte que els mitjans socials tenen en els objectius i les conversions del vostre negoci. Les dades socials i del web integrat proporcionen una visió integral del vostre contingut i de la comunitat.

Social

Avalueu l'impacte dels mitjans socials en les mètriques que us interessen

L'informe Conversions us permet quantificar el valor de la xarxa social. Mostra els percentatges i el valor monetari de les conversions que s'han produït com a conseqüència de les referències de cada xarxa social. Enllaceu l'impacte social amb les mètriques que us interessen mitjançant la configuració d'objectius rellevants per al vostre negoci.

Més informació

Esbrineu quines fonts socials consulten els usuaris implicats

És clau que entengueu quines comunitats són importants per a la vostra marca. L'informe Fonts socials mostra els camins inicials que han seguit els visitants per anar de les xarxes socials fins al vostre lloc. L'informe també mostra les mètriques d'interacció i de conversió de cada xarxa social.

Més informació

Descobriu què comparteixen els vostres visitants i on ho comparteixen

Google +1 i altres funcions d'ús compartit social proporcionen als visitants un mecanisme fàcil per ampliar el vostre contingut en compartir-lo amb els amics. L'informe Connectors socials mostra quins articles del vostre lloc es comparteixen més habitualment i a quins botons socials es fa clic per compartir-los (per exemple, el botó "+1" de Google o el "M'agrada" de Facebook). A més, el Tauler d'activitat mostra com els visitants interactuen amb el vostre contingut a llocs web externs al vostre.

Més informació