GoogleAnalytics

Ús compartit social

El contingut que es comparteix guanya. Quan publiqueu contingut nou no n'hi ha prou amb avaluar les mètriques superficials típiques dels embuts de conversió com les visites úniques. En combinar el trànsit amb l'ús compartit es construeixen ponts entre els mitjans socials i el contingut, fet que permet prendre decisions fonamentades per crear una comunitat i incrementar l'ús compartit orgànic de contingut, tant en el vostre lloc com en d'altres.

Descripció general

Feu el seguiment de l'ús compartit del vostre contingut, tant al vostre lloc web com a llocs socials externs. Utilitzeu l'informe Connectors socials i la pestanya Tauler d'activitat als informes de fonts i de pàgines per veure accions i converses fora del lloc.

Visiteu els informes de Connectors socials per analitzar la interacció amb el lloc

Si teniu botons de "+1" de Google i de "M'agrada" de Facebook al vostre lloc, és important saber a quins botons es fa clic i per a quin contingut. Per exemple, si publiqueu articles al vostre lloc, voldreu saber quins articles es comparteixen més habitualment i en quines xarxes socials es comparteixen (per exemple, Google+ o Facebook). Això us permetrà crear més contingut del tipus més popular entre els vostres visitants i eliminar les funcions que no s'utilitzin.

A més, veure com les comunitats interactuen amb el contingut fora del vostre lloc proporciona una visió cada vegada més important de com els vostres missatges s'escampen per les plataformes socials.

Com funciona?

Si feu servir els botons +1 al vostre lloc, Google Analytics informarà automàticament sobre l'activitat +1 que rebeu dels visitants i sobre la pàgina en què s'ha produït. Si feu servir els connectors AddThis o ShareThis, també us informaran automàticament de les activitats socials que es produeixin al lloc. Hi ha altres connectors socials que es poden adaptar fàcilment per informar a GA.

  • Valoreu i compareu tipus diferents d'accions socials.
  • Mireu quines pàgines reben accions socials i creeu més contingut com aquest.

On puc trobar els informes?

Trobareu els informes d'Ús compartit a la pestanya Informes estàndard a Fonts del trànsit > Social > Connectors.

Feu servir el Tauler d'activitat per descobrir la interacció fora del lloc

Els usuaris comparteixen contingut, hi interactuen i en parlen cada vegada més a les xarxes socials. Més del 80% de les interaccions amb el contingut es realitzen en llocs diferents del lloc web del propietari del contingut. Per tant, és probable que la majoria d'usuaris vegin les vostres publicacions de bloc, els vostres vídeos i articles, i que hi interactuïn en llocs web que no siguin el vostre.

Normalment, els usuaris veuen el vostre vídeo o publicació de bloc i ho comparteixen perquè és interessant, inspirador o controvertit. El Tauler d'activitat de Google Analytics mostra els URL que han compartit, com i on els han compartit (a través d'un "comparteix", un "publica" o un "afegeix un comentari" a Google+, per exemple), i què n'han dit.

  • Descobriu on és el vostre contingut fora del lloc i com hi interactua el públic.
  • Esbrineu quin contingut i quins temes atrauen el públic fora del lloc per tenir-los en compte en l'estratègia de contingut futura.
  • Determineu on s'implementen millor la gestió de la comunitat, l'assistència al client i els recursos de màrqueting en línia.

Com funciona?

El Tauler d'activitat és un mètode basat en URL de seguiment d'interaccions de fora del vostre lloc, com els marcadors, els comentaris i l'ús compartit. Identifica quan s'ha compartit el vostre contingut o quan ha estat subjecte a una altra acció social en les comunitats i els llocs des del nostre Centre de dades socials.

On puc trobar els informes?

Trobareu el Tauler d'activitat als Informes estàndard, a Fonts del trànsit > Social > Fonts i fent clic a la pestanya Tauler d'activitat.