GoogleAnalytics

Analytics Intelligence

Els informes de Google Analytics Intelligence supervisen el trànsit del vostre lloc i en destaquen els canvis significatius, cosa que us fa actuar amb més criteri i fa que la vostra feina resulti més fàcil.

Intelligence

Descripció general

Podeu mirar els informes d'Intelligence en qualsevol moment o crear una alerta personalitzada per estar atent a qualsevol canvi sobtat o inesperat en les mètriques del vostre lloc. Aquesta tecnologia de detecció innovadora de Google Analytics és prou intel·ligent per destacar el que hauríeu de saber i és fàcil de fer servir.

Gràcies a Analytics Intelligence descobrireu coses que d'una altra manera us hauríeu perdut i us centrareu més a dur a terme accions que no pas a examinar dades. Feu-hi una ullada, ja està en funcionament. Indagueu menys.

Més informació

Avantatges:

  • Analytics Intelligence és un motor algorítmic que detecta qualsevol anomalia estadísticament significativa als vostres patrons de trànsit.
  • Les Alertes es publiquen diàriament, setmanalment o mensualment. No heu de fer res, ho podeu comprovar ara mateix.
  • Creeu alertes personalitzades, com ara una conversió de la campanya d'estiu de Nova York.

Com funciona:

  • Analytics Intelligence és un motor algorítmic que detecta qualsevol canvi significatiu als vostres patrons de trànsit.