GoogleAnalytics

Conjunt de conversions

Amb el Conjunt de conversions de Google Analytics podreu anar més enllà dels registres de pàgines vistes i de visitants. Esbrineu com interactuen els canals de màrqueting digital per atraure visitants al vostre lloc. Avalueu les vendes, les baixades, les reproduccions de vídeos i altres accions que considereu importants. Descobriu per què alguns visitants us compren i d'altres no ho fan per poder ajustar el vostre lloc i els programes de màrqueting i complir els objectius de la vostra empresa.

Descobriu com el comportament dels visitants genera vendes i conversions

El vostre lloc és dinàmic i els objectius de conversió també haurien de ser-ho. Amb els Objectius i el Seguiment d'esdeveniments de Google Analytics, podeu fer el seguiment de les vendes, les baixades, les reproduccions de vídeo, les conversions i la interacció amb el lloc, o bé podeu definir les vostres pròpies mètriques. També podeu personalitzar els informes segons els vostres objectius i identificar quines són les accions dels usuaris que probablement us ajudaran a aconseguir-los.

Milloreu les vendes en línia amb els informes de comerç electrònic

Identifiqueu els productes més venuts i les promocions més importants. Per a transaccions complexes o vendes en un sol clic, els informes de comerç electrònic us permeten saber per què compren els clients i quins tipus de compres fan. Podeu localitzar transaccions en campanyes i paraules clau, entendre el comportament dels compradors al lloc i ajustar la carretó electrònic per incrementar les vendes i fidelitzar clients.

Més informació

Observeu una imatge completa del rendiment de la campanya amb els embuts multicanal

No limiteu l'avaluació de la vostra campanya al darrer clic abans d'una venda. Amb els embuts multicanal, veureu l'impacte de totes les activitats de màrqueting digital, incloses les de cerca, les de display, les socials, les d'afiliats i les de correu electrònic entre d'altres. Descobriu quins canals acosten els visitants als vostres productes i quins generen vendes per poder equilibrar millor els programes de màrqueting.

Més informació

Seguiu els diferents camins que segueixen els visitants al vostre lloc

Descobriu perquè als visitants els encanta el vostre lloc, o per què no. Gràcies a la Visualització del flux de trànsit de Google Analytics i als Embuts de conversió de l'objectiu de Google Analytics podeu seguir els camins de conversió dels visitants i veure per on entren, on s'estanquen i per on marxen. Sapigueu quins són els punts forts i els punts febles de la navegació pel vostre lloc i quines àrees del lloc i del programa de màrqueting caldria ajustar.