GoogleAnalytics

Anàlisi de continguts

Trobeu el contingut principal i els tresors amagats del vostre lloc amb els informes de contingut de Google Analytics. Descobrireu amb quina freqüència es visita cada pàgina del vostre lloc, quanta estona s'hi estan els usuaris i amb quina freqüència generen conversions. Tots els informes són a la secció Contingut.

Cerca al lloc: feu que els visitants arribin abans a la seva destinació

Quan els visitants no troben el que busquen, fan una cerca. Amb els informes de cerca al lloc de Google Analytics podreu descobrir què busquen realment els visitants. Trobeu les oportunitats perdudes de vendre el producte i accelereu el temps fins a la conversió.

Més informació

Analítica de pàgina: mireu com es mouen els visitants pel vostre lloc

A l'hora de llegir els informes de Google Analytics, de vegades és difícil visualitzar com naveguen els visitants en una pàgina concreta del lloc web. Utilitzeu l'Analítica de pàgina per analitzar visualment com es mouen els visitants pel vostre lloc web.

Més informació

Anàlisi de la velocitat del lloc: descobriu els problemes abans que ho facin els clients

Tots sabem com en pot ser, de frustrant, un lloc web que es carregui lentament. Fins i tot pot perjudicar les vostres classificacions de publicitat i de cerca. Descobriu quant triguen a carregar-se les vostres pàgines amb l'informe Velocitat del lloc de Google Analytics. Trobeu les pàgines lentes, agilitzeu-les i feu contents els visitants.

Més informació

Seguiment d'esdeveniments

Seguiment d'esdeveniments: enteneu què fan els visitants al vostre lloc

És molt útil entendre com els visitants interactuen amb les vostres pàgines. Descobriu amb quina freqüència interactuen amb elements Flash i AJAX o fan clic als enllaços per baixar catàlegs de productes. Fins i tot podeu configurar el seguiment d'esdeveniments per obtenir una visió més detallada del comportament dels vostres visitants.

Més informació

AdSense

Feu que el vostre programa d'AdSense sigui més efectiu

AdSense permet que els blocaires i els editors de contingut guanyin diners amb els seus anuncis. Google Analytics pot importar dades d'AdSense directament per ajudar-vos a mostrar els vostres anuncis a la millor ubicació possible del vostre lloc.

Més informació