GoogleAnalytics

Aconseguiu informació rellevant

Google Analytics no només us permet avaluar les vendes i les conversions, sinó que també us dóna informació recent sobre com els visitants utilitzen el vostre lloc, com hi arriben i com podeu fer que hi tornin.

Eines d’anàlisi

Google Analytics és una plataforma d'informes potent i fàcil d'utilitzar, de manera que podeu decidir quines dades voleu veure i personalitzar els informes amb només uns quants clics.

Més informació

Anàlisi de continguts

Els informes de contingut us ajudaran a entendre quines parts del lloc web funcionen correctament i quines pàgines són més populars, de manera que pugueu crear una experiència més bona per als vostres clients.

Més informació

Anàlisi social

El web és un lloc social i Google Analytics avalua l'èxit dels vostres programes de mitjans socials. Podeu analitzar com interactuen els visitants amb les funcions d'ús compartit del vostre lloc (com ara el botó +1 de Google) i com s'impliquen amb el vostre contingut a les plataformes socials.

Més informació

Anàlisi de mòbils

Google Analytics us ajuda a avaluar l'impacte dels mòbils en el vostre negoci. A més, si creu aplicacions per a mòbils, Google Analytics us ofereix equips de desenvolupament de programari per a iOS i Android perquè pugueu avaluar com fan servir les vostres aplicacions els usuaris.

Més informació

Anàlisi de conversions

Descobriu quants clients atraieu, quant esteu venent i com interactuen els usuaris amb el vostre lloc amb el conjunt de funcions d'anàlisi de Google Analytics.

Més informació

Anàlisi dels programes de publicitat

Traieu el màxim profit de la vostra publicitat analitzant si els vostres anuncis socials, per a mòbils, de cerca o de display funcionen correctament. Enllaceu l'activitat del lloc web amb les vostres campanyes de màrqueting per obtenir-ne una imatge completa i millorar el vostre rendiment publicitari.

Més informació

Galeria d'aplicacions de Google Analytics

Amplieu Google Analytics de maneres noves i increïbles. Accediu a un ventall d'aplicacions des de la Galeria d'aplicacions de Google Analytics per poder recopilar dades més rellevants, fer informes automatitzats i organitzar les dades del vostre negoci.  Més informació