Establiu les bases

Com a pare o tutor, sabeu què convé a la vostra família i quin és el millor mètode d'aprenentatge per als vostres fills. Per ajudar la vostra família a explorar nous serveis, gadgets i noves tecnologies en un món en línia que canvia constantment, uns quants consells pràctics us poden ser de gran utilitat. Per això, parlem contínuament amb experts en seguretat, amb pares, amb educadors i amb comunitats de tot el món: per conèixer què funciona. Junts crearem una comunitat de ciutadans digitals responsables.

  • Consells bàsics sobre seguretat per a tota la família

    Els pares ocupats poden consultar una sèrie de suggeriments ràpids per fer que els seus fills naveguin de manera segura per Internet.

    Més informació

  • Protegiu les dades

    Descobriu alguns consells de seguretat en línia que us ajudaran a fer que la vostra família navegui de manera segura per Internet.

    Més informació

  • Manteniu la seguretat des de qualsevol lloc

    Apreneu a parlar amb els vostres fills sobre dispositius mòbils.

    Més informació

Eines de seguretat

Descobriu cinc funcions de seguretat en línia de Google que us ajudaran a fer que els vostres fills naveguin de manera segura per Internet.

Google Play

Feu servir els controls parentals per filtrar les aplicacions segons la classificació del contingut

Podeu fer servir els controls parentals per restringir el contingut que es pot baixar o comprar a Google Play. Això us ajudarà a trobar contingut que us resulti adequat o que sigui apropiat per a la vostra família.

Més informació

Obriu l'aplicació Play Store al dispositiu.

A l'extrem superior esquerre, toqueu la icona de menú.

Toqueu Configuració.

Toqueu Controls parentals.

Activeu Controls parentals.

Creeu un PIN.

Toqueu Aplicacions i jocs.

Seleccioneu el nivell de maduresa.

YouTube

Definiu un filtre per evitar el contingut inadequat

Si us estimeu més no veure contingut per a adults o amb restricció d'edat mentre navegueu per YouTube, aneu a la part inferior de qualsevol pàgina de YouTube i activeu el Mode de seguretat. El Mode de seguretat filtra el contingut potencialment inacceptable de la cerca, dels vídeos relacionats, de les llistes de reproducció, dels programes i de les pel·lícules.

Més informació

Aneu a la part inferior de qualsevol pàgina de YouTube i feu clic al menú desplegable de la secció "Seguretat".

Seleccioneu "Activa" o "Desactiva" per activar o per desactivar el Mode de seguretat.

Per bloquejar aquest paràmetre, inicieu la sessió al vostre compte de Google.

Quan hi hàgiu iniciat la sessió, podreu bloquejar el paràmetre.

Chrome

Controleu què veu la vostra família al web

Si voleu controlar els llocs que la família pot visitar a Internet, podeu utilitzar usuaris supervisats a Google Chrome. Amb aquests usuaris podeu veure les pàgines que l'usuari ha visitat i bloquejar-les si no voleu que hi accedeixi.

Més informació

Per configurar un usuari supervisat al dispositiu Chromebook, a la pantalla d'inici de sessió principal feu clic a "Afegeix un usuari".

A la dreta de la pantalla, seleccioneu "Crea un usuari supervisat".

Feu clic a "Crea un usuari supervisat".

Inicieu la sessió al compte que gestionarà l'usuari supervisat i feu clic a "Següent".

Seleccioneu un nom d'usuari, una contrasenya i una imatge per a l'usuari supervisat. Feu clic a "Següent".

Android

Permetre l'accés només a les aplicacions i als jocs aprovats

Voleu compartir la tauleta sense haver de compartir tot el vostre contingut? En les tauletes amb Android 4.3 i versions posteriors, podeu crear perfils restringits que limiten l'accés que altres usuaris tenen a les funcions i al contingut de la tauleta.

Més informació

Si sou el propietari de la tauleta, toqueu Configuració > Usuaris > Afegeix usuari o perfil.

Toqueu Perfil restringit → Perfil nou i doneu un nom al perfil.

Utilitzeu els interruptors d'Activat/Desactivat i la configuració per gestionar l'accés a les funcions, a les configuracions i a les aplicacions.

Premeu el botó d'encendre per tornar a la pantalla de bloqueig i, a continuació, toqueu la icona del perfil nou.

Quan s'hagi configurat tot, la pantalla d'inici serà buida. Toqueu la icona "Totes les aplicacions" per accedir el perfil nou.

Mostra més eines de seguretat