Establiu les bases

Com a pare o tutor, sabeu què convé a la vostra família i quin és el millor mètode d'aprenentatge per als vostres fills. Per ajudar la vostra família a explorar nous serveis, gadgets i noves tecnologies en un món en línia que canvia constantment, uns quants consells pràctics us poden ser de gran utilitat. Per això, parlem contínuament amb experts en seguretat, amb pares, amb educadors i amb comunitats de tot el món: per conèixer què funciona. Junts crearem una comunitat de ciutadans digitals responsables.

 • Consells bàsics sobre seguretat per a tota la família

  Els pares ocupats poden consultar una sèrie de suggeriments ràpids per fer que els seus fills naveguin de manera segura per Internet.

  Més informació

 • Protegiu les dades

  Descobriu alguns consells de seguretat en línia que us ajudaran a fer que la vostra família navegui de manera segura per Internet.

  Més informació

 • Manteniu la seguretat des de qualsevol lloc

  Apreneu a parlar amb els vostres fills sobre dispositius mòbils.

  Més informació

Eines de seguretat

Descobriu cinc funcions de seguretat en línia de Google que us ajudaran a fer que els vostres fills naveguin de manera segura per Internet.

YouTube

Definiu un filtre per evitar el contingut inadequat

Si us estimeu més no veure contingut per a adults o amb restricció d'edat mentre navegueu per YouTube, aneu a la part inferior de qualsevol pàgina de YouTube i activeu el Mode de seguretat. El Mode de seguretat filtra el contingut potencialment inacceptable de la cerca, dels vídeos relacionats, de les llistes de reproducció, dels programes i de les pel·lícules.

Més informació

Aneu a la part inferior de qualsevol pàgina de YouTube i feu clic al menú desplegable de la secció "Seguretat".

Seleccioneu "Activa" o "Desactiva" per activar o per desactivar el Mode de seguretat.

Per bloquejar aquest paràmetre, inicieu la sessió al vostre compte de Google.

Quan hi hàgiu iniciat la sessió, podreu bloquejar el paràmetre.

Chrome

Supervisió dels usuaris de Chromebooks compartits

No podeu estar sempre pendent de l'activitat dels vostres fills a Internet. Quan no estigueu amb el vostres fills, podeu utilitzar els usuaris supervisats de Google Chrome. Quan aquesta funció està activada, podeu revisar l'historial de pàgines que ha visitat l'usuari, permetre o bloquejar determinats llocs i gestionar quins llocs web poden veure els membres de la vostra família.

Més informació

Per configurar un usuari supervisat al dispositiu Chromebook, a la pantalla d'inici de sessió principal feu clic a "Afegeix un usuari".

A la dreta de la pantalla, seleccioneu "Crea un usuari supervisat".

Feu clic a "Crea un usuari supervisat".

Inicieu la sessió al compte que gestionarà l'usuari supervisat i feu clic a "Següent".

Seleccioneu un nom d'usuari, una contrasenya i una imatge per a l'usuari supervisat. Feu clic a "Següent".

Android

Permetre l'accés només a les aplicacions i als jocs aprovats

Voleu compartir la tauleta sense haver de compartir tot el vostre contingut? En les tauletes amb Android 4.3 i versions posteriors, podeu crear perfils restringits que limiten l'accés que altres usuaris tenen a les funcions i al contingut de la tauleta.

Més informació

Si sou el propietari de la tauleta, toqueu Configuració > Usuaris > Afegeix usuari o perfil.

Toqueu el perfil restringit i, a continuació, "Perfil nou" per posar un nom al perfil.

Utilitzeu la configuració i els interruptors d'activació i desactivació per proporcionar accés a les funcions, a la configuració i a les aplicacions.

Premeu el botó d'encendre per tornar a la pantalla de bloqueig i, a continuació, toqueu la icona del perfil nou.

Quan s'hagi configurat tot, la pantalla d'inici serà buida. Toqueu la icona "Totes les aplicacions" per accedir el perfil nou.

Google Play

Utilitzeu la classificació d'aplicacions per triar aplicacions adequades per a cada edat

Igual que al cine, podeu decidir quines aplicacions de Google Play són adequades per a la vostra família consultant-ne les classificacions: tots els públics, nivell de maduresa baix, nivell de maduresa mitjà o nivell de maduresa alt. Podeu filtrar les aplicacions per nivells i també bloquejar el nivell de filtratge amb un codi PIN senzill per impedir que altres usuaris desactivin el filtre per error.

Més informació

Obriu l'aplicació Google Play Store del dispositiu.

Toqueu Menú > Configuració (la icona de menú pot variar en funció del dispositiu).

A "Controls d'usuari", seleccioneu "Filtratge de contingut".

Seleccioneu el filtre adequat per a la vostra família. Les opcions van des de "Tots els públics" fins a "Nivell de maduresa alt".

Toqueu "D'acord". A continuació, creeu i introduïu un PIN per impedir que es facin canvis no desitjats en la configuració del filtratge.

Mostra més eines de seguretat