Comenceu amb bon peu

Internet representa moltes oportunitats d'explorar, crear i col·laborar. Per treure el màxim partit del web, és important que navegueu de manera segura. Tant si esteu començant a utilitzar Internet com si hi teniu una gran experiència, els consells i les eines que us oferim us poden ajudar a navegar pel web de manera segura.

 • Protegiu les vostres contrasenyes

  Obteniu més informació sobre com podeu crear contrasenyes segures i mantenir la informació protegida.

  Més informació

 • Inicieu i tanqueu la sessió

  Iniciar la sessió al compte de Google és un procediment senzill i útil, però també heu de saber quan és important tancar la sessió.

  Més informació

 • Administreu diversos comptes

  Actualment, hi ha molts dispositius que admeten diversos comptes en línia. Obteniu més informació sobre com podeu controlar els comptes que utilitzeu i quan els utilitzeu.

  Més informació

 • Comproveu la configuració de Gmail

  Si utilitzeu Gmail, podeu seguir aquests passos per assegurar-vos que el vostre compte sigui segur.

  Més informació

 • Utilitzeu xarxes segures

  Aneu amb molt de compte quan us connecteu mitjançant una xarxa que no coneixeu, i obteniu informació sobre com podeu configurar l'encaminador de casa vostra i la xarxa Wi-Fi de manera segura.

  Més informació

 • Bloquegeu la pantalla o el dispositiu

  Oi que no passaríeu el dia fora de casa i deixaríeu la porta oberta de bat a bat? Esbrineu per què heu de bloquejar també la pantalla o el dispositiu.

  Més informació

 • Manteniu el dispositiu net

  Descobriu alguns dels senyals habituals que indiquen que el vostre dispositiu pot estar infectat amb programari maliciós que podria malmetre'l o malmetre la xarxa, i esbrineu com podeu protegir-vos-en.

  Més informació

 • Feu compres en línia de manera segura

  Com que cada vegada hi ha més usuaris que compren productes en línia, hem recopilat alguns consells per fer compres en línia de manera segura.

  Més informació

Eines de seguretat

Descobriu cinc funcions de seguretat en línia de Google que us ajudaran a fer que els vostres fills naveguin de manera segura per Internet.

Comptes de Google

Augmenteu la seguretat del vostre compte de Google

Per afegir un nivell més de seguretat al compte de Google, activeu la verificació en dos passos. Mitjançant l'activació d'aquesta verificació, Google enviarà un codi d'accés al vostre telèfon mòbil quan algú provi d'iniciar la sessió al vostre compte des d'un ordinador desconegut. Això vol dir que si algú roba o endevina la vostra contrasenya, no podrà iniciar la sessió al vostre compte perquè no té el vostre telèfon. Així podeu protegir-vos amb una dada que coneixeu (la contrasenya) i amb una cosa que us pertany (el telèfon).

Més informació

Accediu a la configuració fent clic al vostre nom o a la imatge de l'extrem dret i, a continuació, feu clic a "Compte".

A la part superior, feu clic a "Seguretat". Al quadre "Contrasenya", feu clic a "Configuració" al costat de "Verificació en dos passos".

Accedireu a una guia pas a pas que us orientarà durant el procés de configuració.

A continuació, tornareu a la configuració de la verificació en dos passos. Reviseu els paràmetres i afegiu números de telèfon alternatius.

Ja heu acabat. La propera vegada que entreu, rebreu un SMS amb un codi de verificació.

Chrome

Navegueu pel web en privat

Podeu utilitzar el mode d'incògnit del navegador Chrome de l'ordinador, la tauleta o el telèfon per navegar per Internet en privat. Amb el mode d'incògnit, les pàgines que visiteu i els fitxers que baixeu no es registren ni a l'historial de navegació ni a l'historial de baixades de Chrome.

Més informació

Feu clic al menú de Chrome a la barra d'eines del navegador → Feu clic a Finestra d'incògnit nova.

S'obrirà una finestra nova amb la icona d'incògnit a l'extrem. Per sortir-ne, només heu de tancar la finestra.

Comptes de Google

El vostre compte de Google, la vostra manera de fer

A la pàgina de configuració del compte, podeu veure els serveis i la informació associats al vostre compte de Google i canviar-ne la configuració de seguretat i de privadesa.

Més informació

Per accedir a la configuració, feu clic al vostre nom o a la vostra imatge a l'extrem dret i, a continuació, feu clic a "Compte".

Comptes de Google

Rebeu una alerta si el vostre nom es mostra al web

L'eina Presència a Internet us pot ajudar a entendre i gestionar què veuen els usuaris quan us cerquen a Google. A més, us ajuda a configurar Alertes de Google per poder controlar si apareix informació vostra en línia i suggereix automàticament termes de cerca que potser us interessarà tenir en compte.

Més informació

Inicieu la sessió al compte de Google i aneu a la secció Presència a Internet.

Feu clic a "Gestiona les alertes de Google" i, a continuació, feu clic al botó vermell per crear una alerta.

Es mostrarà el vostre nom al camp de text. Feu-hi clic per veure més suggeriments d'alertes.

Feu clic a "Afegeix" per afegir una alerta. Feu clic a la icona de llapis per editar una alerta i a la icona de paperera per suprimir-la.

Al quadre desplegable Freqüència, seleccioneu la freqüència de les alertes.

Comptes de Google

Gestió de les dades emmagatzemades al vostre compte de Google

En el Tauler de control de Google es mostra què hi ha emmagatzemat al compte de Google i es proporciona una visió general de l'activitat recent del compte. Des d'una única ubicació, podeu veure fàcilment la vostra informació i l'activitat, i podeu accedir a la configuració de serveis com ara Blogger, Calendar, Documents de Google, Google+ i molts més.

Més informació

Aneu a Tauler de control per veure un resum de les dades associades al vostre compte de Google i administrar la vostra configuració personal.

Des d'aquí podreu veure i gestionar les dades emmagatzemades al vostre compte de Google.

Mostra més eines de seguretat