Feu fora els intrusos

No cal que sigueu un expert en tecnologia per mantenir la vostra informació segura. Informeu-vos dels passos que podeu seguir per protegir-vos a Internet, com ara establir contrasenyes amb un nivell de seguretat alt i instal·lar programari antivirus, i descobriu què fem per protegir la vostra informació i els vostres dispositius.

 • Eviteu les estafes

  La majoria de persones que naveguen per Internet tenen bones intencions, però sempre podeu trobar usuaris malintencionats. Seguiu tres consells ben senzills per evitar les estafes i per navegar pel web amb seguretat.

  Més informació

 • Com us ajudem a protegir-vos d'estafes i de fraus personals

  Igual que al món real, a Internet també hi ha estafadors. Informeu-vos sobre les mesures que es prenen a Google per evitar que us estafin.

  Més informació

 • Eviteu els robatoris d'identitat

  No se us acudiria mai deixar la porta de casa oberta; per què no protegiu vostra identitat en línia? Si eviteu unes quantes pràctiques delictives habituals, podreu protegir-vos de les estafes en línia i dels robatoris d'identitat.

  Més informació

 • Com us ajudem a combatre els robatoris d'identitat

  Obteniu més informació sobre quines accions es duen a terme a Google per combatre els robatoris d'identitat.

  Més informació

 • Manteniu el dispositiu net

  Descobriu alguns dels senyals habituals que indiquen que el vostre dispositiu pot estar infectat amb programari maliciós que podria malmetre'l o malmetre la xarxa, i esbrineu com podeu protegir-vos-en.

  Més informació

 • Com us ajudem a mantenir l'ordinador i el dispositiu nets

  Esbrineu com Google ajuda a protegir el vostre ordinador i el vostre dispositiu contra el programari maliciós.

  Més informació