Seguretat en línia: un treball en equip

Mantenir el web segur per a tothom és una responsabilitat compartida. Descobriu què podeu fer per protegir-vos i per protegir la vostra família en línia.

Per a tothom

Informeu-vos sobre les eines de seguretat de Google, dissenyades perquè pugueu gestionar la seguretat i la privadesa de les vostres dades personals.

Més informació

Per a famílies

Ajudeu els vostres fills a adquirir bons hàbits de seguretat en línia amb les eines de Google i l'assessorament dels nostres partners de seguretat per a menors.

Més informació

Eines de seguretat

Establiu eines de seguretat senzilles i obteniu més informació sobre com podeu utilitzar Gmail, Chrome, YouTube i altres productes de Google de manera segura.

Android

Limit access to just approved apps and games

Voleu compartir la tauleta sense compartir tot el vostre contingut? En les tauletes amb Android 4.3 i versions posteriors, podeu crear perfils restringits que limiten l'accés que altres usuaris tenen a les funcions i al contingut de la tauleta.

Més informació

Si sou el propietari de la tauleta, toqueu Configuració > Usuaris > Afegeix usuari o perfil.

Toqueu el perfil restringit i, a continuació, "Perfil nou" per posar un nom al perfil.

Utilitzeu la configuració i els interruptors d'activació i desactivació per proporcionar accés a les funcions, a la configuració i a les aplicacions.

Premeu el botó d'encendre per tornar a la pantalla de bloqueig i, a continuació, toqueu la icona del perfil nou.

Quan s'hagi configurat tot, la pantalla d'inici serà buida. Toqueu la icona "Totes les aplicacions" per accedir el perfil nou.

YouTube

Set it and forget it. Keep Safety Mode locked

Si voleu mantenir el Mode de seguretat activat de manera permanent, podeu bloquejar-lo. Aleshores, cada vegada que accediu a YouTube des d'aquest navegador, s'iniciarà la sessió automàticament al Mode de seguretat.

Més informació

Aneu a la part inferior de qualsevol pàgina de YouTube i feu clic al menú desplegable de la secció "Seguretat".

Seleccioneu "Activa" o "Desactiva" per activar o per desactivar el Mode de seguretat.

Per bloquejar aquest paràmetre, inicieu la sessió al vostre compte de Google.

Quan hi hàgiu iniciat la sessió, podreu bloquejar el paràmetre.

Chrome

Navegueu per Internet sense que es desi certa informació

Si voleu navegar per Internet en privat, activeu el mode d'incògnit al navegador Chrome a l'ordinador, a la tauleta o al telèfon. Amb el mode d'incògnit, les pàgines que visiteu i els fitxers que baixeu no es registren ni a l'historial de navegació ni a l'historial de baixades de Chrome.

Més informació

Feu clic a "Fitxer" al menú de Chrome de la barra d'eines del navegador.

Seleccioneu "Finestra d'incògnit nova".

S'obrirà una finestra nova amb la icona d'incògnit a l'extrem. Per sortir-ne, només heu de tancar la finestra.

Vegeu més eines de seguretat