Eines de seguretat de Google

Hem creat eines i funcions de control als nostres productes que us permeten gestionar l’experiència en Internet. A continuació, podeu obtenir informació sobre SafeSearch, sobre el Mode de seguretat de YouTube i sobre el filtratge de contingut a Android.

SafeSearch de Google

SafeSearch s'ha dissenyat per excloure els llocs que inclouen contingut sexualment explícit i eliminar-los dels resultats de la cerca. Tot i que cap filtre no és 100% fiable, SafeSearch us ajuda a evitar el contingut que preferiu no veure o que preferiu que els vostres fills no trobin.

El filtre SafeSearch està activat de manera predeterminada en mode moderat, per la qual cosa les imatges explícites no apareixen als resultats de la cerca. Si ho preferiu, podeu canviar la configuració perquè el filtre sigui estricte i excloure, així, el text explícit (a més de les imatges).

Descobriu com podeu modificar la configuració de SafeSearch del vostre ordinador

Bloqueig de SafeSearch

Si us preocupa que altres persones canviïn la configuració estricta de SafeSearch sense que us en assabenteu, podeu protegir-la amb una contrasenya mitjançant el Bloqueig de SafeSearch. Un cop bloquejada, la pàgina de resultats de la cerca de Google serà visiblement diferent per indicar que SafeSearch està bloquejat.

Fins i tot des de l’extrem més allunyat de la sala, les pilotes de color serveixen com a pista clara per als pares i per als professors que SafeSearch continua bloquejat. Si no les veieu, és fàcil i ràpid verificar-ho i tornar a bloquejar-lo.

Descobriu com podeu activar el bloqueig de SafeSearch

SafeSearch al telèfon

Per accedir a SafeSearch des del dispositiu mòbil, feu servir el navegador per accedir a la pàgina d’inici de Google.

Descobriu com podeu modificar la configuració de SafeSearch del dispositiu mòbil

Mode de seguretat de YouTube

A les Directrius de la comunitat de YouTube, es descriu el tipus de contingut permès i no permès al lloc. No obstant això, és possible que hi hagi casos en què preferiu excloure contingut encara que compleixi les nostres directrius.

En activar el Mode de seguretat, els vídeos amb contingut per a adults o que s’hagin restringit per edat no es mostraran a la cerca de vídeos, als vídeos relacionats, a les llistes de reproducció, als programes o a les pel·lícules. Tot i que cap filtre no és 100% fiable, fem servir el sistema de marcació de la comunitat i de detecció d’imatges pornogràfiques per poder identificar i amagar contingut inadequat. També està dissenyat per amagar els comentaris inacceptables. El Mode de seguretat de YouTube no elimina cap contingut del lloc, sinó que evita que es mostri als usuaris que activen aquesta opció.

Descobriu com podeu activar i bloquejar el Mode de seguretat de YouTube

Filtratge de contingut a Android

Els desenvolupadors que inclouen les seves aplicacions a Google Play han d'etiquetar-les d’acord amb el sistema de classificació de Google Play, que inclou quatre nivells: tothom, maduresa baixa, maduresa mitjana o maduresa alta. Mitjançant un codi PIN, els usuaris poden bloquejar una configuració perquè filtri les aplicacions als seus dispositius de manera que només es puguin mostrar i baixar les aplicacions que es considerin adequades.

Els desenvolupadors són responsables de classificar correctament les aplicacions que pugin a Google Play. Si els usuaris ensopeguen amb aplicacions que no estan ben classificades, poden marcar-les perquè les revisem. Avaluarem cada cas d’acord amb les nostres directrius.

Descobriu com podeu modificar la configuració de filtratge del contingut a Android