Notificació de contingut inadequat

Molts dels nostres productes, com ara Google+, YouTube i Blogger, us permeten crear, publicar i compartir el vostre contingut propi. Amb més de 24 hores de vídeo penjades a YouTube i amb 270.000 paraules escrites a Blogger cada minut, us podeu imaginar per què no podem filtrar tot el contingut. Per això, confiem en els nostres milions d'usuaris de la comunitat per informar de l’ús i del contingut inadequat. Per obtenir informació sobre quins tipus de contingut no es permet, consulteu les nostres Condicions d’ús i les Polítiques de programa dels diversos productes. Hem creat eines que us permeten notificar-nos si trobeu contingut que no hauria de ser al lloc. Aquí teniu una guia breu que us mostrarà de quina manera podeu notificar el contingut inadequat en alguns dels nostres productes més populars.

Google+

A Google+ podeu informar de diversos tipus de contingut inadequat. Coneixeu de quina manera podeu informar d’una publicació o d’un comentari, d’un vídeo o d’una foto o d’un perfil inadequat perquè el revisem.

YouTube

Si trobeu un vídeo a YouTube que penseu que infringeix les nostres Directrius de la comunitat, podeu marcar-lo com a inadequat i s’enviarà al nostre equip perquè el revisi. No oblideu que podeu fer servir el Mode de seguretat de YouTube per excloure el contingut que, tot i que compleix les Directrius de la comunitat, preferiu no veure.

Blogger

Els usuaris que llegeixin blocs allotjats a Blogger poden marcar qualsevol material que pensin que infringeix les polítiques de Blogger.