L'objectiu de Google és organitzar la informació mundial i fer-la útil i accessible universalment.

Deu coses que sabem que són certes

1r: Pensa en l'usuari i la resta vindrà sola.

Des del principi, hem centrat els nostres esforços a proporcionar la millor experiència d'usuari possible. Quan dissenyem un navegador d'Internet nou o modifiquem l'aspecte de la pàgina d'inici, ens assegurem que tota la feina sigui útil per als usuaris per sobre dels nostres propis beneficis o objectius interns.

Notícies de Google

Obteniu més informació sobre les notícies més recents, exploreu el nostre directori de blogs o seguiu diverses pàgines de Google+ per obtenir actualitzacions sobre diversos productes i iniciatives.

Més informació

Ofertes de feina a Google

Us heu preguntat mai com és la vida a Google o quins avantatges podeu tenir com a Googler? Cerqueu una feina a Google o exploreu una de les nostres ubicacions arreu del món.

Més informació

Relacions amb l'inversor

Obteniu més informació sobre notícies relacionades amb els inversors, sobre informació financera o sobre el govern corporatiu.

Més informació

Doodles

Els doodles són els canvis divertits, sorprenents i de vegades espontanis que es fan al logotip de Google per celebrar festivitats, aniversaris i les vides d'artistes, promotors i científics famosos.

Visualitzeu tots els doodles

Tecnologia per crear impacte social